Óriási köszönet mindenkinek, aki vasárnap délután eljött, velünk sütizett, terített, rendezett, szervezett, énekelt, adományozott és velünk muzsikált a Pilisborosjenői Művelődési Házban!

Minden jó helyen és jó időben volt, „teltházas” koncert, régi családjaink, falubeli ismerősök, nagyszülők, barátok, és persze az aktív Gyöngyharmatos családok apraja nagyja, és óvónénijeink élvezték a finom sütiket, a szép muzsikát, az együttlét örömeit, és gyönyörködtek mécsesek fényeiben, és a szép gyerekekben.

A kórus nagyon izgult, sokat készültünk, próbáltuk a mindannyiunk számára újszerű darabokat, amelyek (megtanítása) még Piroskának is – aki egyébként abszolút profi zeneművész – feladta a leckét. Végül csodaszépen csengtek a többszólamú dalok.
A csellón és zongorán megszólaló klasszikus műveket nagy áhítattal hallgattuk, valódi koncert élmény volt, azzal együtt, hogy a háttérben a játszósarok gyerekhangjai is beleszövődtek a dallamokba.
Miklós Bogi és Gyuri duettje igazán szívderítő volt, többen is csodálkoztak, hogy „lehet a műsorba jelentkezni”?
A közös éneklés volt az est csúcspontja, minden résztvevő nagy átéléssel zengette az adventi és karácsonyi dalokat, a cselló hangja mindenkit elvarázsolt. A díszes papírra nyomtatott dalszövegeket mindenki hazavihette emlékül.

A zenés rész után még sokáig maradtunk, beszélgettünk, őrizve az adventi hangulatot.

ÉS ami a koncert ötletét adta, az adománygyűjtés: 183.000-Ft. gyűlt össze! Hála és köszönet minden kedves támogatónknak!

Mi tökéletes adventi készülődésként éltük meg a mai délutánt, és az előkészületeket, amely összehozta az ovi közösségét, és fórumot teremtett a falu közösségével való találkozásra is.

Reméljük, hogy jövőre ismét találkozunk. Békés és boldog Ádventet kívánunk!